duminică, 17 iunie 2012

I can see behind your mask...

    Ştiu cine eşti....sau mai bine zis, ştiu ce eşti.
    Eşti un monstru.
    Desigur,nu mulţi îşi pot da seama de asta pentru că nu mulţi văd în spatele măştii.Ei se mulţumesc doar cu aparenţa.Ei nu pot trece de zâmbetul acela fals şi de atutudinea aceea aparent inofensivă.Ei nu văd ce văd şi eu.Pentru ei eşti doar o persoana normală.Pentru mine eşti o bombă gata să explodeze în fiecare secundă.

    Arunci priviri tăioase şi îţi bombardezi victmele cu cuvinte jignitoare de fiecare dată când ai ocazia.Nu accepţi niciodată un refuz,un comentariu nevinovat sau o părere cât de mică.Totul trebuie să decurgă întotdeauna cum zici tu chiar dacă lucrurile pe care le spui sunt stupide sau nu au nici o fărâmă de logică în ele.Îţi place să cerşeşti laude şi vrei să fi tot timpul băgată în seamă ,de asta vorbeşti încontinuu despre un lucru pe care ai putea pur şi simplu să-l spui într-o propoziţie şi să nu plictiseşti pe toată lumea.
     Îţi place să ai dreptate.Dacă cineva te contrazice îţi ieşi din fire şi începi să urli şi să înjuri fără rost ca un copil mic la care i-a fost furată jucăria preferată ,iar dacă se dovedeşte că nu aveai dreptate mai bine ţi-ai tăia o mână decât să recunoşti că ai greşit.
     Nu înţeleg cum te poţi purta ca un om normal de fiecare dată când e cineva prin preajmă.Nu ştiu cum poţi ţine masca aia atât de mult timp fără să o dai jos şi să-ţi arăţi adevărata faţă.Desigur,mai ai mici scăpări pe care ceilalţi le trec cu vederea.Ei nu văd dincolo de mască.Ei joacă într-un teatru în care tu eşti păpuşarul iar ei sunt marionetele.Ei dansează după cum le cânţi tu.
    Îmi place cum îţi creezi propria lume.Micul tău loc special în care te ancorezi şi în care te crezi superioară...asta până când apre cineva ca mine care să te aducă înapoi în realitate şi să-ţi arate că nu eşti cu nimic mai bună decât ceilalţi.
    Tot norocul tău stă în masca aceea.Fără ea, toţi te-ar vedea asemeni mie.
    Eu te văd cam prost şi crede-mă că lumina e bună.
    M-am săturat de atenţiile tale, fiţele tale,cererile şi părerile tale de doi bani.M-am săturat să aud cum ceri respect când tu nu oferi.Ai atâtea preferinţe şi cereri de la o persoană pe care în viaţa ta nu ai întrebat-o ce face sau cum se simte pentru că pur şi simplu nu-ţi pasă.Nu-ţi pasă decât de tine.
   Te las să trăieşti în lumea ta bolnavă şi încuiată.
   Încă aştept momentul în care îţi va cădea masca.
   Încă aştept  să văd câţi vor mai fi acolo după....
   ...eu cu siguranţă nu.

PS. I hate you! :)
   
    Vă las această melodie pentru că sunt unele versuri care se potrivesc perfect. Şi nu,nu m-am referit la mama când am scris asta x_x

2 comentarii:

  1. Eu stiu cine. ;;)
    Totusi prima parte seamana cu cineva cunoscut :-"
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm..parca am vorbi despre aceasi persoana ..insa ,nu.Sunt persoane diferite,insa au multe in comun.

    RăspundețiȘtergere

I just want you to know I can see through your mask.